Slider 1
Ιατρικό Μάρκετινγκ

To ιατρικό μάρκετινγκ σήμερα είναι το Medical Digital Marketing

Slider 2
Ένα γραμμάριο πρόληψης,
είναι ίσο με έναν τόνο θεραπείας

Είναι καλύτερα να εφαρμόσετε μια στρατηγική μάρκετινγκ τώρα παρά να περιμένετε μέχρι να ανακαλύψετε ότι δεν έχετε πια ραντεβού με ασθενείς για την επόμενη εβδομάδα.

Slider 3
Προσαρμοστείτε στο γρήγορα μεταβαλλόμενο περιβάλλον

Οι γρήγορες αλλαγές στην αγορά του κλάδου Υγείας απαιτούν ευελιξία, γνώση και εστίαση. Το να χρειαστεί να σχεδιάσετε έναν πλάνο επικοινωνίας και διαφήμισης είναι βεβαιότητα. Αξίζει όμως τον κόπο, τον χρόνο, το κόστος και την ηρεμία σας για να το κάνετε μόνοι σας!?

Slider 1
Ιατρικό Μάρκετινγκ
Slider 2
Ένα γραμμάριο πρόληψης,
είναι ίσο με έναν τόνο θεραπείας
Slider 3

Ιατρικό Digital Marketing

”Το ιατρικό μάρκετινγκ –medical digital marketing-, ακόμα κι αν είστε ευχαριστημένοι με τον τρέχοντα όγκο ασθενών σας, δεν μπορεί να υλοποιηθεί χωρίς μια προγραμματισμένη στρατηγική ιατρικού περιεχόμενου ώστε να καταφέρετε να διατηρήσετε την επωνυμία σας στην υγειονομική περίθαλψη, στην πρώτη θέση του μυαλού των ανθρώπων-ασθενών.”

Custom Healthcare Website Design
Custom Healthcare Website Design
Healthcare Branding Strategies
Healthcare Branding Strategies
responsive_web_design
Healthcare SEO
Medical App Development
Medical App Development
Healthcare Social Media Management
Healthcare Social Media Management
Healthcare PPC
Healthcare PPC
Healthcare Email Marketing
Healthcare Email Marketing

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΜΑΣ

Η Technature είναι μια ομάδα πληροφορικής και επικοινωνιών, αφοσιωμένη να παρέχει υψηλά επίπεδα ποιοτικών υπηρεσιών με στόχο τη βελτίωση της εξωστρέφειας και την αύξηση της παραγωγικότητας.
Η εξειδικευμένη ομάδα μας, επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας εφαρμογές λογισμικού και προγράμματα πληροφορικής, διασφαλίζοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας/τιμής.

technature logo

Μας εμπιστεύτηκαν

Είπαν για εμάς:

Ησυνεργασία μου με την Technature ήταν ακριβώς ό,τι χρειάζεται ένας
επαγγελματίας της Υγείας όπως είμαι κι εγώ.Ως Ψυχίατρος (M.D.,M.Sc.,Ph.D.) η καθημερινότητά μου είναι αρκετά απαιτητική σε χρόνους και η ομάδα της Technature ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν.
Με καθοδήγησαν με συνέπεια κι υπευθυνότητα στο να σχεδιάσουμε τρία συγχρονα website για να καλύψουν τις ανάγκες μου ως επαγγελματίας, με οργάνωση, αποτελεσματικότητα κι αισθητική.

Ορέστης Γιωτάκος-Ψυχίατρος

Σας ευχαριστούμε θερμά για την σύλληψη την δημιουργία και την εξαιρετική υλοποίηση της διαδικτυακής μας σελίδας. Το σωματείο Αλκυόνη, πλέον έχει να παρουσιάσει ένα υπέροχο και πολύ λειτουργικό Site, που καλύπτει καθόλα τις ανάγκες μας. Μέσα σε όλα, οφείλουμε να επαινέσουμε και την απο καρδιάς προσφορά σας καθώς και την άριστη επικοινωνία που επιτύχαμε.

Με εκτίμηση.
Σωματείο Αλκυόνη.
Κωνσταντίνα Ζαχαροπούλου

Συχνές Ερωτήσεις

Για πολλούς λόγους!

Το  Healthcare Digital Marketing είναι κάτι περισσότερο από έναν όμορφο ιστότοπο, ένα μηνιαίο email και μια σελίδα στο Facebook. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθά να συνδεθείτε με πιθανούς ασθενείς σας.

Ο βασικός στόχος του Healthcare Marketing είναι η ανάπτυξη του ιατρείου ή της κλινικής σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να αυξήσετε την προβολή σας στις τοπικές μηχανές αναζήτησης και στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Με λίγα λόγια σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ο κλάδος της υγείας γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός, με τους ασθενείς να αναζητούν όλο και περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφορικά με τους παρόχους υγείας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντική η ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής στρατηγικής marketing για την προσέγγιση νέων και υπαρχόντων ασθενών.

Φυσικά ΝΑΙ!

Το Healthcare Social Media Marketing είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο από μία απλή ανάρτηση στο Facebook ή στο Instagram. Αντιθέτως, αποτελεί μια διαδικασία που απιτεί χρόνο και έρευνα προκειμένου να στοχεύσετε στο κατάλληλο κοινό.

H υγειονομική περίθαλψη είναι ένας κλάδος που εστιάζει στους ανθρώπους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπουν  να κατανοήσετε τι θέλουν οι ασθενείς και τι τους παρακινεί, ώστε να προσαρμόσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας στα ενδιαφέροντά τους.

Το SEO αφορά τη διαδικασία βελτίωσης της κατάταξης του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά. Με άλλα λόγια το SEO κάνει τον ιστότοπό σας εμφανίζεται ψηλά στην κατάταξη – γεγονός που αυξάνει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Το Healthcare SEO σήμερα λαμβάνει υπόψη όχι μόνο λέξεις-κλειδιά, αλλά online κριτικές, ποιότητα περιεχομένου, καταχωρίσεις, backlinks και πολλά άλλα.

Καθώς οι αλγόριθμοι αναζήτησης έχουν γίνει πιο έξυπνοι και ο ανταγωνισμός SEO για ιατρικούς ιστότοπους αυξάνεται, είναι σημαντικό να έχετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική ιατρικού SEO.

Το απλό μυστικό που γνωρίζουν τα επιτυχημένα ιατρεία είναι ότι το email marketing λειτουργεί! Το email marketing που γίνεται σωστά, είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κάνετε τους νέους πελάτες να κλείσουν ραντεβού. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε τους ήδη υπάρχοντες ασθενείς.  Φυσικά δεν μιλάμε για τον καθημερινό καταιγισμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απορρίπτετε αμέσως στα ανεπιθύμητα. Υπάρχει ένας απλός και αυτοματοποιημένος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το email για να κρατάτε τους σθενείς σας ενημερωμένους και να προσελκύετε νέους ασθενείς στο ιατρείο σας.

Τα Digital Ads είναι ένας από τους πιο γρήγορους και στοχευμένους τρόπους για να προσεγγίσετε τον κατάλληλο ασθενή στη σωστή γεωγραφική περιοχή για το ιατρείο σας. Οι στοχευμενες και προσωποποιημένες στρατηγικές PPC και social media διαφήμισης που αναπτύσσουμε, θα προσελκύσουν περισσότερους ασθενείς στο ιατρείο σας και θα σας εξασφαλίσουν περισσότερα κρατημένα ραντεβού.

Γιατί Technature

Μια ομάδα με έναν κοινό στόχο:

θέλουμε την επιτυχία των επαγγελματιών υγείας.

Πίσω από κάθε επιτυχημένο ιατρείο ή κλινική βρίσκεται μία καταρτισμένη και αφοσιωμένη ομάδα που δίνει ζωή στο όραμα του επαγγελματία υγείας. Στην Technature θα συναντήσετε μία εξειδικευμένη ομάδα ατόμων στον κλάδο της ψηφιακής υγείας που ενεργεί με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του σήμερα και στις συνεχείς με μεταβολές του αύριο.

experts team for medical marketing
Process for Medical Digital Marketing

Είμαστε κοντά σας: ένας ειδικός είναι δίπλα σας σε κάθε
βήμα της ψηφιακής ανάπτυξης του ιατρείου σας.

Είτε συνεργάζεστε με την Technature για πρώτη φορά, είτε είστε μαζί μας για χρόνια, η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα που χρειάζεται να κάνετε. Όλα ξεκινούν με ένα ραντεβού όπου θα προδιοριστούν οι τωρινές ανάγκες του ιατρείου σας και οι μελλοντικοί σας στόχοι.

Έπειτα ακολουθεί η δημιουργία μιας στρατηγικής, που εφόσον σας ικανοποιεί θα προχωρήσουμε στο στάδιο της υλοποίησης. Η ομάδα της Technature είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει, να απαντήσει άμεσα στις ερωτήσεις σας και να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας.

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη: η στρατηγική της Τechnature βασίζεται στην ανάλυση δεδομένων και στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία.

Η επιτυχής προσέλκυση ασθενών απαιτεί σκληρή δουλειά και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Τechnature δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, καθώς βασίζει τη στρατηγική της στην επιστήμη και στη σωστή χρήση δεδομένων. Η ομάδα μας δεσμεύεται να παράγει αποτελέσματα που μεταφράζονται σε αύξηση της πελατειακής σας βάσης.

Strategy for medical digital marketing

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να αποκτήσετε:

  • μια (1) ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ της δυναμικής του website σας και
  • ένα (1) ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ για την βελτίωση της απόδοσης των διαφημιστικών ενεργειών που υλοποιείτε.

Get the report you need for your WEBSITE