Digital Marketing για Οδοντίατρους

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα σας προσφέρουμε:

  • ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ της δυναμικής του website σας
  • Ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ για την βελτίωση της απόδοσης των διαφημιστικών ενεργειών που υλοποιείτε.

Technature – Ιατρικό Μάρκετινγκ

Το Digital Transformation των Οδοντιατρείων σήμερα

  • Γνωρίζετε πως 2 στους 3 ασθενείς θα σκεφτόντουσαν να αλλάξουν σε έναν οδοντίατρο που χρησιμοποιεί πιο προηγμένη τεχνολογία;

  • Ξέρετε πως oι ασθενείς έχουν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να αναφέρουν μια θετική εμπειρία όταν χρησιμοποιείται προηγμένη οδοντιατρική τεχνολογία;

  • Και τα δύο αυτά σημεία δεδομένων χρησιμεύουν ως συναρπαστικές υπενθυμίσεις ότι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον δικό σας ψηφιακό μετασχηματισμό, πρέπει πάντα να σας ενδιαφέρει αυτό που είναι καλύτερο για την εμπειρία του ασθενούς σας.

  • Είναι ένα πραγματικό στοιχείο διαφοροποίησης, όπως και η ικανότητά σας να ενημερώσετε τους ασθενείς σας σχετικά με αυτό κι αυτός είναι μόνο ένας απο τους λόγους για να κάνετε Digital Marketing!

Γιατί Technature;

Εξειδικευόμαστε στο Medical Digital Marketing

Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να συζητήσουμε την αύξηση του πελατολογίου σας

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Oι Υπηρεσίες μας για το συγχρονο Οδοντιατρείο

Ολοκληρωμένη διαφημιστική κάλυψη

Για έναν οδοντίατρο είναι δύσκολο να βρεθεί από έναν νέο ασθενή στο Διαδίκτυο, καθώς ο ανταγωνισμός στο Διαδίκτυο αυξάνεται συνεχώς. Εάν το οδοντιατρείο σας δεν έχει ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάνετε αρκετούς ασθενείς.

Μάθετε πως μπορουμε να σας βοηθήσουμε

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να συζητήσουμε την αύξηση του πελατολογίου σας

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ

Συχνές Ερωτήσεις

Για πολλούς λόγους!

Το  Healthcare Digital Marketing είναι κάτι περισσότερο από έναν όμορφο ιστότοπο, ένα μηνιαίο email και μια σελίδα στο Facebook. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που σας βοηθά να συνδεθείτε με πιθανούς ασθενείς σας.

Ο βασικός στόχος του Healthcare Marketing είναι η ανάπτυξη του ιατρείου ή της κλινικής σας. Επιπλέον, σας επιτρέπει να αυξήσετε την προβολή σας στις τοπικές μηχανές αναζήτησης και στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Με λίγα λόγια σας προσφέρει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ο κλάδος της υγείας γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός, με τους ασθενείς να αναζητούν όλο και περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο αναφορικά με τους παρόχους υγείας και τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντική η ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής στρατηγικής marketing για την προσέγγιση νέων και υπαρχόντων ασθενών.

Φυσικά ΝΑΙ!

Το Healthcare Social Media Marketing είναι κάτι πολύ πιο σύνθετο από μία απλή ανάρτηση στο Facebook ή στο Instagram. Αντιθέτως, αποτελεί μια διαδικασία που απιτεί χρόνο και έρευνα προκειμένου να στοχεύσετε στο κατάλληλο κοινό.

H υγειονομική περίθαλψη είναι ένας κλάδος που εστιάζει στους ανθρώπους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας επιτρέπουν  να κατανοήσετε τι θέλουν οι ασθενείς και τι τους παρακινεί, ώστε να προσαρμόσετε τον τρόπο επικοινωνίας σας στα ενδιαφέροντά τους.

Το SEO αφορά τη διαδικασία βελτίωσης της κατάταξης του ιστότοπού σας στις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά. Με άλλα λόγια το SEO κάνει τον ιστότοπό σας εμφανίζεται ψηλά στην κατάταξη – γεγονός που αυξάνει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Το Healthcare SEO σήμερα λαμβάνει υπόψη όχι μόνο λέξεις-κλειδιά, αλλά online κριτικές, ποιότητα περιεχομένου, καταχωρίσεις, backlinks και πολλά άλλα.

Καθώς οι αλγόριθμοι αναζήτησης έχουν γίνει πιο έξυπνοι και ο ανταγωνισμός SEO για ιατρικούς ιστότοπους αυξάνεται, είναι σημαντικό να έχετε μια ολοκληρωμένη στρατηγική ιατρικού SEO.

Το απλό μυστικό που γνωρίζουν τα επιτυχημένα ιατρεία είναι ότι το email marketing λειτουργεί! Το email marketing που γίνεται σωστά, είναι ένας ιδανικός τρόπος για να κάνετε τους νέους πελάτες να κλείσουν ραντεβού. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσετε τους ήδη υπάρχοντες ασθενείς.  Φυσικά δεν μιλάμε για τον καθημερινό καταιγισμό μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απορρίπτετε αμέσως στα ανεπιθύμητα. Υπάρχει ένας απλός και αυτοματοποιημένος τρόπος να χρησιμοποιήσετε το email για να κρατάτε τους σθενείς σας ενημερωμένους και να προσελκύετε νέους ασθενείς στο ιατρείο σας.

Τα Digital Ads είναι ένας από τους πιο γρήγορους και στοχευμένους τρόπους για να προσεγγίσετε τον κατάλληλο ασθενή στη σωστή γεωγραφική περιοχή για το ιατρείο σας. Οι στοχευμενες και προσωποποιημένες στρατηγικές PPC και social media διαφήμισης που αναπτύσσουμε, θα προσελκύσουν περισσότερους ασθενείς στο ιατρείο σας και θα σας εξασφαλίσουν περισσότερα κρατημένα ραντεβού.

Τι λένε οι πελάτες μας

Ορέστης Γιωτάκος-Ψυχίατρος

Η συνεργασία μου με την Technature ήταν ακριβώς ό,τι χρειάζεται ένας επαγγελματίας της Υγείας όπως είμαι κι εγώ. Ως Ψυχίατρος (M.D.,M.Sc.,Ph.D.) η καθημερινότητά μου είναι αρκετά απαιτητική σε χρόνους και η ομάδα της Technature ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν.
Με καθοδήγησαν με συνέπεια κι υπευθυνότητα στο να σχεδιάσουμε τρία συγχρονα website για να καλύψουν τις ανάγκες μου ως επαγγελματίας, με οργάνωση, αποτελεσματικότητα κι αισθητική.

Κωνσταντίνα Ζαχαροπούλου

Σωματείο Αλκυόνη

Σας ευχαριστούμε θερμά για την σύλληψη την δημιουργία και την εξαιρετική υλοποίηση της διαδικτυακής μας σελίδας. Το σωματείο Αλκυόνη, πλέον έχει να παρουσιάσει ένα υπέροχο και πολύ λειτουργικό Site, που καλύπτει καθόλα τις ανάγκες μας. Μέσα σε όλα, οφείλουμε να επαινέσουμε και την απο καρδιάς προσφορά σας καθώς και την άριστη επικοινωνία που επιτύχαμε.

Γίνετε κι εσείς ένας από τους ικανοποιημένους πελάτες  μας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ