Slider 1
Ιατρικό Μάρκετινγκ

To ιατρικό μάρκετινγκ σήμερα είναι το Medical Digital Marketing

Slider 1
Ιατρικό Μάρκετινγκ
Slider 1
Ιατρικό Μάρκετινγκ

Το Digital Transformation των Οδοντιατρείων σήμερα

Γνωρίζετε πως 2 στους 3 ασθενείς θα σκεφτόντουσαν να αλλάξουν σε έναν οδοντίατρο που χρησιμοποιεί πιο προηγμένη τεχνολογία;
Ξέρετε πως «Οι ασθενείς έχουν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να αναφέρουν μια θετική εμπειρία όταν χρησιμοποιείται προηγμένη οδοντιατρική τεχνολογία».
Και τα δύο αυτά σημεία δεδομένων χρησιμεύουν ως συναρπαστικές υπενθυμίσεις ότι, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον δικό σας ψηφιακό μετασχηματισμό, πρέπει πάντα να σας ενδιαφέρει αυτό που είναι καλύτερο για την εμπειρία του ασθενούς σας.
Είναι ένα πραγματικό στοιχείο διαφοροποίησης, όπως και η ικανότητά σας να ενημερώσετε τους ασθενείς σας σχετικά με αυτό κι αυτός είναι μόνο ένας απο τους λόγους για να κάνετε Digital Marketing!

technature logo
technature logo

Το Digital Marketing των Oδοντιατρείων σήμερα

Το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ασθενείς βρίσκουν έναν οδοντίατρο. Σήμερα, οι ασθενείς έχουν αμέτρητες διαδικτυακές επιλογές για να επιλέξουν οδοντίατρο ή οδοντιατρείο.
Οι πιο ευρέως χρησιμοποιούμενες επιλογές είναι οι μηχανές αναζήτησης, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας, οι κριτικές ασθενών και οι καταχωρίσεις καταλόγου επιχειρήσεων κ.λπ. Αυτές οι διαδικτυακές επιλογές διευκολύνουν έναν νέο ασθενή να αποφασίσει ποιος Οδοντίατρος του εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη και βάσει αυτών των διαδικτυακών πληροφοριών θα επιλέξει.
Για έναν οδοντίατρο όμως, είναι δύσκολο να βρεθεί από έναν νέο ασθενή στο Διαδίκτυο, καθώς ο ανταγωνισμός στο Διαδίκτυο αυξάνεται συνεχώς. Εάν το οδοντιατρείο σας δεν έχει ισχυρή διαδικτυακή παρουσία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάνετε αρκετούς ασθενείς.

οι Υπηρεσίες μας για το συγχρονο Οδοντιατρείο

Healthcare PPC

Dental Advertising

Διαφημιστείτε με αποτέλεσμα στην Google και στα Social Media. Βρείτε αυτούς που πρέπει και μην σκορπάτε τα χρήματά σας σε ανούσιο marketing

Healthcare Branding Strategies

Dental Branding

Επικοινωνείστε τα σημεία υπεροχής σας και κάντε τη διαφορά. Εσάς τι σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

Custom Healthcare Website Design

Dental Video & Photo

Δείξτε την ποιότητα της δουλειάς σας με υψηλής ποιότητας επαγγελματικό υλικό.

responsive_web_design

Dental SEO

Βοηθήστε τους ασθενείς να σας βρούν σε αυτά που είστε πραγματικά εξειδικευμένοι επαγγελματίες

Medical App Development

Dental Website Design & Development

Παρουσιάστε ολοκληρωμένα την Digital οντότητά σας και δώστε Digital διευκολύνσεις στους ασθενείς

Healthcare Social Media Management

Dental Digital Marketing

Αναπτύξτε δυναμικά την στρατηγική σας στον Digital κόσμο. Επιλέξτε το σύνολο των προωθητικών ενεργειών που θα σας φέρουν αποτέλεσμα στα έσοδα του οδοντιατρείου σας

Healthcare Email Marketing

Dental Social Media

Γνωριστείτε με τον κόσμο. Αφήστε τον να σας δει και να σας ακούσει. Να σας ρωτήσει και να του απαντήσετε. Δώστε του την ευκαιρία να σας εμπιστευτεί και να σας ανοίξει το στόμα του.

Healthcare Email Marketing

Dental Content Marketing

Ελάτε να αναπτύξουμε όλο αυτό το υλικό που θα χαρεί πολύ να δει και να διαβάσει ο υποψηφιος ασθενής σας. Βοηθήστε τον να καταλάβει το αντικείμενό σας. Βοηθήστε τον να καταλάβει πόσο καλοί είστε σε αυτό που κάνετε. Πόσο Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Ι.

Healthcare Email Marketing

Dental Online Reputation Management

Τα Reviews και τα σχόλια σε Social Post είναι σήμερα η φήμη μας. Απαντήστε σε όλα τα σχόλια, καλά ή κακά και βελτιώστε την Online φήμη σας.

Η μέθοδός μας

Briefing

Προσφορά

Υλοποίηση

Ποιοτικός Έλεγχος/Δημοσίευση

Μηχανές Αναζήτησης

Ενέργειες Προβολής

Γιατί Technature

Μια ομάδα με έναν κοινό στόχο:

θέλουμε την επιτυχία των επαγγελματιών υγείας.

Πίσω από κάθε επιτυχημένο ιατρείο ή κλινική βρίσκεται μία καταρτισμένη και αφοσιωμένη ομάδα που δίνει ζωή στο όραμα του επαγγελματία υγείας. Στην Technature θα συναντήσετε μία εξειδικευμένη ομάδα ατόμων στον κλάδο της ψηφιακής υγείας που ενεργεί με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να ξεχωρίσετε στο ανταγωνιστικό περιβάλλον του σήμερα και στις συνεχείς με μεταβολές του αύριο.

experts team for medical marketing
Process for Medical Digital Marketing

Είμαστε κοντά σας: ένας ειδικός είναι δίπλα σας σε κάθε
βήμα της ψηφιακής ανάπτυξης του ιατρείου σας.

Είτε συνεργάζεστε με την Technature για πρώτη φορά, είτε είστε μαζί μας για χρόνια, η ομάδα μας βρίσκεται δίπλα σας σε κάθε βήμα που χρειάζεται να κάνετε. Όλα ξεκινούν με ένα ραντεβού όπου θα προδιοριστούν οι τωρινές ανάγκες του ιατρείου σας και οι μελλοντικοί σας στόχοι.

Έπειτα ακολουθεί η δημιουργία μιας στρατηγικής, που εφόσον σας ικανοποιεί θα προχωρήσουμε στο στάδιο της υλοποίησης. Η ομάδα της Technature είναι πάντα διαθέσιμη για να σας βοηθήσει, να απαντήσει άμεσα στις ερωτήσεις σας και να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας.

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη: η στρατηγική της Τechnature βασίζεται στην ανάλυση δεδομένων και στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία.

Η επιτυχής προσέλκυση ασθενών απαιτεί σκληρή δουλειά και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η Τechnature δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, καθώς βασίζει τη στρατηγική της στην επιστήμη και στη σωστή χρήση δεδομένων. Η ομάδα μας δεσμεύεται να παράγει αποτελέσματα που μεταφράζονται σε αύξηση της πελατειακής σας βάσης.

Strategy for medical digital marketing

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να αποκτήσετε:

  • μια (1) ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΑΛΥΣΗ της δυναμικής του website σας και
  • ένα (1) ραντεβού ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ για την βελτίωση της απόδοσης των διαφημιστικών ενεργειών που υλοποιείτε.

Get the report you need for your WEBSITE